Jacobs Lijmwerken voor elk bouwproject

Ruim 20 jaar geleden werd Jacobs Lijmwerken B.V. uit Someren opgericht door Mart en John Jacobs. Mark Jacobs maakte het team een jaar later compleet. Na een vliegende en succesvolle start groeide het bedrijf al snel en werd er het nodige personeel aangenomen. De afgelopen jaren zijn er voor uiteenlopende opdrachtgevers een keur aan grote- en kleine projecten afgeleverd.

Mark Jacobs
Eigenaar

John Jacobs
Eigenaar

Maria Jacobs
Administratie

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen. Aangezien wij zo (kosten) effici├źnt mogelijk willen werken, hechten wij veel aandacht aan een gedegen voorbereiding van elke opdracht. Daarbij maakt het voor ons niet uit of we in opdracht van een particulier of aannemer een project van A tot Z begeleiden of moeten samenwerken met een grote partij tijdens projectbouw. Een goede communicatie staat bij Jacobs Lijmwerken B.V. centraal!

Diensten Jacobs Lijmwerken

Naast het kalkzandsteen lijmen kan een opdrachtgever er ook voor kiezen om de verankering, de schoren, de lijm en de kalkzandsteen elementen of kalkzandsteen blokken door ons te laten leveren. Hiervoor hanteren we aantrekkelijke tarieven en bent u niet afhankelijk van derden. Bij ons is afspraak ook ├ęcht afspraak!

Ervaar zelf wat we voor u kunnen betekenen tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

Referenties